Fornebu Bilverksted AS tilbyr service og reparasjoner på alle bilmerker. Vi tilbyr også lakk og skadereparasjoner, og er godkjent av samtlige forsikringsselskaper. I tillegg så har vi dekkhotell og ruteskift avdeling. Det jobber over 35 personer hos oss.
Vi har over 4000 m2 på den gamle flyplassen, og flyttet høsten 2020 til nye lokaler i Rolfsbuktveien 15.

Alt du trenger på ett sted!

Vi tilbyr service og reparasjoner på alle bilmerker.
Gjennom Mekonomen-kjeden kan vi gi deg den tryggheten og kvaliteten 450 Mekonomen-verksteder I Norge er kjent for. Hos Mekonomen Fornebu Bilverksted AS finner du alt du trenger på ett sted. Vi utfører kilometerservice og periodisk kjøretøykontroll på alle bilmerker opp til 7500 kg.

Fornebu Bilverksted AS er et Mekonomen Fleet verksted. Mekonomen Fleet retter seg mot bedrifter med små og store bilparker, hvor bilen og sjåførene er viktig for at den daglige driften skal fungere effektivt. Som Fleet-kunde trenger du kun å forholde deg til ett telefonnummer, én pris, én faktura, og ett verksted. Det er gjort enkelt for deg som kunde.

Alle servicer – én faktura
Kun én part å forholde deg til – Mekonomen Fleet. Når Fornebu Bilverksted AS utfører en jobb for flåtekunder, fakturerer Mekonomen Fleet deg som kunde, som igjen sender deg faktura for enten hver bil, eller samlefaktura. Det er ditt valg.

Alle bilmodeller – ett verksted
Nybilgaranti gjelder på alle service som Fornebu Bilverksted AS utfører. Mekonomen reservedeler holder originaldelekvalitet, og har tre års garanti. Dette gjør at vi kan konkurrere på like vilkår i markedet, til fordel for våre kunder.

 

 

Bilskade

Ved vårt skadesenter kan vi tilby oppretting/lakkering av personbiler og varebiler.

Vi samarbeider og har avtaler med alle forsikringsselskaper.

Vi har 2 separate lakkbokser

Fra og med mai 2012 er vi samarbeidspartner for Leaseplan på lakk og skade.

Fornebu Bilskadesenter AS er samarbeidspartner på lakk og skade for Hertz og Europcar.