Dekkhotell i Oslo

Vi tilbyr dekk og dekkhotell!

Om vårt dekkhotell

Vi tilbyr dekk og dekkhotell. På vårt dekkhotell kan du oppbevare dekkene dine etter dine behov og ønsker. På vårt dekkhotell kan du oppbevare både sommerdekk og vinterdekk.En fordel med å lagre dekk på vårt dekkhotell er at i tillegg til oppbevaring, er dekkene forsikret så lenge de er lagret hos oss. Videre vil dekkene bli vasket før neste hjulskift finner sted.

Riktig lagring ved dekkhotell

Når bildekk oppbevares riktig holder de også lengre. Dekk må beskyttes mot direkte sollys og mot lysstoffrør med høy UV-faktor. Dekkene må også beskyttes mot fukt og for høy varme. Dessuten kan væsker, olje, langvarig lagring, vridning, ozon og høye fall skade dekkene. På Vårt dekkhotell har vi optimale lagringsforhold for dekkene dine. Dessuten sparer du tid og anstrengelser.

Kontakt Fornebu Bilverksted AS for mer informasjon om dekkhotell i Oslo.

Prisliste:

Priser gjelder lagring pr. sesong og inkluderer omlegg, vasking, lagring og forsikring.

Pris for lagring vinter 2023/2024

13-17″ kr 1.850.-

18-21″ kr 2.100.-

Kun hjulskift:

Personbil/ SUV/ varebil kr 699.-

Reparasjon av dekk (plugging):

Alle biler under 3500kg kr 572.-

Alle priser er inkl.mva.

Dekk

Når det er tid for å kjøpe nye sommer- eller vinterdekk, kan det føles godt å finne annonser om billige og rabatterte dekk. Billige dekk kan imidlertid bli kostbare i det lange løp, og være dyrere å bruke enn sommer- og vinterdekk av høy kvalitet.

Utseendemessig kan et billig dekk se ut som et premium dekk. Det er imidlertid ikke bare dekkmønsteret som påvirker egenskapene. De ulike løsningene i et dekk med mange lag gummi har stor innflytelse på dekkets ytelse, slitestyrke og rullemotstand. Derfor vil et slitesterkt dekk med lav rullemotstand i det lange løp bli mer økonomisk enn et billig dekk. Lav rullemotstand sparer drivstoff, og ikke minst miljøet!

Dekktester;

Les Motor’s SUV-Dekktest (vinter-2022) >>